Produkter

MERKER VI LIKER.


By Malene Birger

By Malene Birger er kjent for sitt klassiske skandinaviske design, samt en elegant, konsekvent og feminin stil. Man får en følelse av luksus og en stil som er lett å kombinere med andre klær. By Malene Birger's mål er å være gjenkjent som et dynamisk, inspirerende, design-drevet globalt merke.

Tiger of Sweden

Det internasjonalt anerkjente designmerket Tiger of Sweden er kjent for sitt klassiske design med moderne løsninger og kvalitet i verdensklasse. Med sitt skreddersydde snitt og luksuriøse kvalitet tilbyr Tiger of Sweden nytenkende versjoner av klassiske plagg.

Riccovero

Som en bedrift bygget på nesten et århundre med skreddererfaring gjennom tre hele generasjoner er Riccovero et merke med inngående kunnskap om mote og det skandinaviske markedet. Riccovero begynte opprinnelig med dresser, og kolleksjonene har fortsatt et klassisk og tidløst preg, samtidig som de er oppdaterte og i tiden.

Inwear

Inwear er en dansk produsent av moteklær. Merket oppsto da grunnleggeren Niels Martinsen i 1969 trengte fasjonable klær til danserne i hans nye nattklubb. Han fikk sin daværende kjæreste til å designe noen unike antrekk, og dette ble etterhert starten på Inwear.

Soyaconcept

Soyaconcept er et dansk merke som har sitt hovedkontor i Sønderjylland, her har merket skapt ett internasjonalt motekonsept. Soyaconcept selges nemlig i hele Skandinavia samt det meste av Europa. Dametøyskolleksjonene tar utgangspunkt i de dominerende strømningene i møtebransjen og ved den moderne kninnen sin oppfattelse av mote.

Soaked in Luxury

Soaked in Luxury sine produkter har fine farger, forskjellige stoff og har veldig greie og finer priser. Designet er feminint, sexy, urbant og kult. Produktene utstråler både fashion og luksus. Soaked in Luxury satser på aldersgruppen unge jenter mellom 25-35 år, som liker de seneste trendene til en litt rimelig penge. Jenta de ser etter er attraktiv, sexy og ambisiøs. De søker jenta som elsker livet.

FiveUnits

FiveUnits ble opprettet i 2008 i København, med ambisjonen om å skape et nytt dansk varemerke innenfor denim. De ønsker å lage moteriktige jeans til helgens antrekk samt. klassiske hverdagsjeans med det perfekte snitt. FiveUnits lager jeans til unge, dynamiske,selvstendige, moteriktige og prisbevisste damer som ønsker å gjøre et godt inntrykk.

Jofama

Jofama er et svensk motemerke med stort fokus på skinn. Jofamas hovedkontor ligger i Mallung i Sverige, men Jofama har også kontor i Kongsvinger her i Norge. Merket het tidligere Jofa, og ble opprettet i 1926. I 1958 gikk det svenske merket sammen med det norske Jofano AS, og i 1998 ble de sammen Jofama AS.

Deborah Lippmann

Deborah Lippmann startet å jobbe som negledesigner i Arizona, for å støtte hennes andre drøm om å bli jazz sanger. Klientene hennes begynte å spre ordet om hennes fantastiske manicure, og raskt ble hun på kjendisens speed dial. I 1998, mikset Lippmann Satin Doll for Mariah Carey, som hun skulle ha på Oscar. Og det var da hun innså at hun ville lage sin egen kolleksjon av neglelakker.

Arts & Crafts

Arts & Crafts smykker er norskdesignede og har en ren skandinavisk stil blandet med de seneste trender. Arts & Crafts inngikk et designsamarbeid med modell, DJ og programleder Charlotte Thorstvedt i 2013. Merket ble startet i 1984 etter at designerne bak merket møttes på slutten av 70-tallet og slo seg sammen.

Voluspa

Voluspa er resultatet av en stor kjærlighet til kunst, design og unike dufter, og merket er lansert av Troy og Traci Arntsen. Voluspa så dagens lys i 1999, og merkets unike sortiment av duftlys er kjent over hele verden, hvor de lekre duftlysene selges i eksklusive stormagasiner som Fred Segal, Harvey Nichols, Selfridges, Bloomingdale's, Lane Crawford og Saks Fifth Avenue.

Pukka Økologisk te

Pukka - en fantastisk verden av urter! Pukka tilbyr bredt utvalg av økologisk te og kosttilskudd, dyrket på bærekraftig vis og i miljøvennlige forpakninger. Pukka er altså noe mer enn bare en lekker forpakning: våre produkter er utviklet i tråd med Ayurvedisk lære, og er laget av økologiske urter av høyeste mulige kvalitet.